Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo u ponudi

OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novost u Vip TV i B.net ponudi od ovoga tjedna predstavlja OYO usluga. Ova interaktivna usluga na zahtjev omogućuje pristup velikoj količini sadržaja nad kojima korisnik ima potpunu kontrolu, a gledanje sadržaja omogućeno je bez prekida i reklamnih poruka.

OYO je interaktivna usluga na zahtjev, koja uz mjesečnu naknadu, korisniku od sada i na Vip TV-u i B.netu, omogućuje gledanje više od 3.500 sati različitog video sadržaja, ali i premijerno gledanje brojnih filmova i serija prije emitiranja na TV programu.

Pročitajte i ovo Gabrijela i Gloria uputile ponudu Gvardiolu - 1 UPUTILE MU PONUDU FOTO Stotine propuštenih poziva, ali misle da ni jedan nije onaj pravi: Gabrijela i Gloria još uvijek čekaju da im se javi Gvardiol Denis Ivošević - 3 nova (uništena) sezona Predsjednik TZ-a Istarske županije o podizanju cijena u turizmu: "Uskrs će biti pod definicijom 'last second'"

Riječ je o usluzi koja omogućuje brz i jednostavan pristup do najrazličitijih video sadržaja u bilo kojem trenutku. OYO usluga korisnicima je dostupna uz mjesečnu naknadu od 35 kn, koja korisniku omogućuje neograničeno gledanje svih sadržaja bez dodatne naplate, što uključuje gledanje stotine filmskih i serijskih naslova te pristup emisijama Nove TV i Doma TV.

Tako su gledateljima na raspolaganju informativne emisije: Vijesti, Dnevnik i Provjereno, zabavne emisije kao što je inMagazin, sportski program i dječji sadržaji, te dva kanala: OYO Cinema na kojemu se od 0-24h prikazuju isključivo filmovi i OYO Family obiteljski kanal koji svakodnevno prikazuje sadržaje za cijelu obitelj.

Korisnici koji odaberu OYO uslugu, imaju mogućnost gledanja OYO sadržaja preko digitalnog prijamnika i interneta, odnosno preko svih ekrana: TV prijamnika, pametnog telefona, tableta te Windows i OS X računala za što je potrebna prijava na OYO portalu Nove TV koristeći Vip i Moj B.net korisničke podatke. Jedan korisnički račun omogućava pristup OYO usluzi preko više Vip TV i B.net digitalnih prijamnika u kućanstvu kao i na 2 dodatna uređaja (tablet, pametni telefon ili računalo).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene