konačno pred oltarom

Ekskluzivno! Jedan od 2Cellosa najavio vjenčanje: "Kum će biti Elton John"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U razgovoru za Dnevnik.hr Stjepan Hauser i Luka Šulić progovorili su o privatnom životu i otkrili veliku novost.

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao dvojac 2Cellos, domaćoj publici konačno su predstavili novi album "Score". Albumom na kojem se nalaze obrade najvećih filmskih hitova dečki su najavili svojevrstan preokret u karijeri, a da su na njega izuzetno ponosi potvrđuje i činjenica da ga nazivaju najboljim albumom iz svoje glazbene tvornice.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

"Ovo je nešto drukčije od 2Cellosa. Jedan romantičan zvuk, intiman. Ovo su prekrasne obrade bezvremenskih hitova koje na violončelu zvuče još romantičnije nego u orginalu", kaže nam Stjepan.

Pjesme koje obrađuju biraju isključivo sami. "Mi smo control freakovi i ne damo nikome da nam se miješa u posao. Odlučujemo apsolutno o svemu u svakom aspektu naše karijere", ističe Stjepan.

Već šest godina surađuju zajedno, a tajnu svog uspjeha čuvaju samo za sebe. "Ja sam dominantiniji u nekim stvarima, Luka u nekima. Podijelili smo uloge, ali tajnu uspješnog braka nećemo otkrivati", govori Hauser.

Iako ih domaća publika obožava u njihovoj glazbi nema priliku često uživati. Dečki pune velike svjetske dvorane, ali često nastupaju i u susjedstvu. No, u Hrvatskoj su njihovi koncerti prava rijetkost."Nema nas da ne dosadimo ljudima. Svako toliko dođeš, ljudi ti se vesele i onda te se zažele opet. Ako si stalno prisutan prestaneš biti zanimljiv", govori Stjepan.

A zanimljiv je itekako i ljubavni život simpatičnog dvojca. Dok Stjepan uživa uz Jelenu Rozgu, Luka je sreću pronašao uz atraktivnu Slovenku Tamaru Zagoranski s kojom se, kako ekskluzivno doznajemo, sprema uploviti u bračnu luku.  Lijepa Tamara potvrdila nam je da je s Lukom zaručena te planiraju svadbu.

 

"Kum će mu biti Elton John jer zna da će dobiti bolji poklon nego ako mu ja budem kum. Onda neće ništa dobiti. Sve je on to izračunao", u šali govori Stjepan. Iako je već više puta naglasio kako se ne vidi u braku, tko zna, možda nakon Luke poklekne i Stjepan pa svoju dragu Jelenu odvede pred oltar.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene