Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bilo je tragova krvi

Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Getty Images
U noći s četvrtka na petak, oko dva sata, policija u Vrgorcu izašla je na teren zbog dojave o narušavanju reda i mira, no pijano divljanje pretvorilo se u napad.

Ispred lokala objekta brze prehrane u Vrgorcu policija je naišla na muškarca, a dvije žene bile su u lokalu.

"Policijski službenici uočili su da se ženske osobe nalaze u vidno alkoholiziranom stanju, te da je u objektu razbacan i razbijen dio inventara. Na ženskim osoba i u objektu policijski službenici su uočili tragove nalik na krv", priopćila je policija.

Žene su se oglušile na naredbe policajaca da presanu s razbijanjem i jedna od njih je napala policajca koji je ušao u objekt. Uhvatila ga je za košulju i počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta. Policija dodaje kako su u cilju zaustavljanja daljnjeg napada nad njom uporabili sredstva prisile, tjelesnu snaga i sredstva za vezivanje, međutim ona je i dalje nastavila s aktivnim otporom i vrijeđanjem policijskih službenika.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Završena istraga Pijan pokazivao pištolj na benzinskoj pa slučajno opalio i upucao 26-godišnjaka

Nakon toga policajca je napao i muškarac koji je bio izvan objekta. Udario ga je šakom u glavu pa su i nad njime uporabljena sredstva prisile. I on se nastavio opirati i pružati otpor te je policajcima prijetio i smrću.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Pratite iz minute u minutu Dabro potvrdio: "Našli smo se i dogovarali većinu bez SDSS-a", Milić obznanio kad bi se mogli znati obrisi konačnog dogovora

"Sve tri osobe su dovedene u službene prostorije, utvrđeno je da se nalaze pod utjecajem alkohola. Utvrđena koncentracija alkohola u organizmu kod muškarca iznosila je 1,56 g/kg, a kod ženskih osoba 1,66 g/kg i 2,23 g/kg. Pružena im je liječnička pomoć", javila je PU splitsko-dalmatinska i dodala kako je u tijeku je kriminalističko istraživanje te će se obaviti očevid.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene