Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ugrožavanje istrage

MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Nestala djevojčica Danka
Nestala djevojčica Danka Foto: Instagram/192.rs/Screenshot
Povodom nestanka dvogodišnje djevojčice Danke Ilić kod Bora oglasio se MUP Srbije apelirajući da se ne objavljuju neprovjerene i netočne informacije jer se time ugrožava istraga čiji je cilj da se djevojčica što prije pronađe.

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije objavilo je apel medijima povodom nestanka dvogodišnje djevojčice Danke Ilić u Banjskom Polju.

Apeliraju na medije da ne objavljuju neprovjerene i netočne informacije jer tako ugrožavaju istragu, čiji je cilj da se djevojčica što prije pronađe, stoji u priopćenju objavljenom na stranicama Vlade.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

"Sigurnost i pronalazak djevojčice apsolutni je prioritet koji je iznad svih drugih interesa. Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova intenzivno rade na pronalasku djevojčice, kao i na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi s njezinim nestankom", stoji u priopćenju. 

Nestala djevojčica Danka Potraga za djevojčicom Foto: MUP.RS

Prema posljednjim informacijama, potraga područja za Dankom obustavljena je nakon 27 sati tijekom kojih je pročešljano područje od oko 10 četvornih kilometara. U potrazi je na terenu sudjelovalo više od 500 pripadnika MUP-a, kao i Gorska služba spašavanja i članovi DVD-a. 

Nestala djevojčica Danka Potraga za djevojčicom Foto: MUP.RS

Istraga se sada usredotočila na provjeru baznih stanica u blizini mjesta nestanka, a mještani sad već sve glasnije spominju mogućnost otmice

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene