Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometne nesreće

FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba

Sudar na istoku Zagreba
Sudar na istoku Zagreba DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prometna nesreća na istoku Zagreba - 1 Prometna nesreća na istoku Zagreba - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na istoku Zagreba - 2 Prometna nesreća na istoku Zagreba - 2 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na istoku Zagreba - 3 Prometna nesreća na istoku Zagreba - 3 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na istoku Zagreba - 4 Prometna nesreća na istoku Zagreba - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Prometna nesreća na istoku Zagreba - 5 Galerija 1/6 >>
Na istoku Zagreba dogodila se prometna nesreća u srijedu ujutro, pa se stvaraju velike gužve. Zbog prevrnutog kamiona obustavljen je promet između Rakovice i Slunja, a obilazak je autocestom A1, upozoravaju iz HAK-a.

Na Slavonskoj aveniji kod Čulinečke ulice dogodila se prometna nesreća, pa je došlo do velike gužve u prometu.

Kolona se stvorila od Lesnine u Sesvetama, odnosno Ulice Ljudevita Posavskog pa prema zapadu do Peščenice.

Pročitajte i ovo Fali radnika za sezonu Tko će raditi? Poslodavci na velikim mukama u potrazi za radnicima: "Plaćeno mi je dosta toga pa zaradim 400 eura više nego u Srbiji"

Zbog prevrnutog teretnog vozila na državnoj cesti DC1 u mjestu Broćanac (između Rakovice i Slunja) vozi se jednim trakom. Naime, u Broćancu se u utorak navečer dogodila prometna nesreća u kojoj je poginuo vozač

Pročitajte i ovo Obnova na Banovini Dugo je trebalo Zadnji dani života u kontejneru: Stanovnici Banovine napokon se vraćaju u svoje domove

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, pa HAK poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak.

Tijekom dana zbog povećane gustoće prometa vozit će se usporeno na gradskim cestama i obilaznicama, na prilazima Splitu i u zonama radova na brzoj cesti DC1 Solin - Klis, na Jadranskoj magistrali kod Pasjaka, Šibenskog mosta te između Stobreča i Podstrane.

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka - Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke (obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok).

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene