Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi put sjeli u saborske klupe

Nova lica u Saboru: "Uzbuđenje postoji, nastojat ćemo biti što bolji"

Aktualno Galerija Novi i stari zastupnici - 4 Novi i stari zastupnici - 4 Foto: DNEVNIK.hr Novi i stari zastupnici - 3 Novi i stari zastupnici - 3 Foto: DNEVNIK.hr Novi i stari zastupnici - 2 Novi i stari zastupnici - 2 Foto: DNEVNIK.hr Novi i stari zastupnici - 1 Novi i stari zastupnici - 1 Foto: DNEVNIK.hr +2 Ivan Račan, SDP Galerija 1/7 >>
Na konstituirajućoj sjednici Hrvatskoj sabora našla su se i neka nova imena, novi saborski zastupnici.

Mjesec dana nakon održanih parlamentarnih izbora, u četvrtak se održala konstituirajuća sjednica novog sastava Hrvatskog sabora.

Neki od zastupnika u Saboru su već dugo, dok su neki prvi puta sjeli u saborske kupe, kako je to izgledalo pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Ivane Pezo Moskaljov.

Pročitajte i ovo Kako izgleda sretna obitelj? - 1 Donosi Provjereno Marija je udomila četrnaestero djece, a Marina brine o autističnome unuku: "Najviše što možete dati, dat ćete za obitelj!"

Neki od novih zastupnika otprije su dobro upoznati sa zgradom Sabora, dok druge to tek čega. Nisu skrivali uzbuđenje, a neki od njih i tremu. 

Svi od reda tvrde da neće zabušavati, a neki od njih su već najavili da će znati uzvratiti političkim protivnicima kao i da neće biti među šutljivijima.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene