Prije 30 godina učinili smo nešto zbog čega nam danas prijeti globalno uništenje!


Prije 30-ak godina (točnije 1982.) američka znanstvena postaja NASA u svemir je lansirala vremensku kapsulu u nadi da će stupiti u prvi kontakt s izvanzemaljskim oblikom života. Kapsula je sadržavala poruke mira najvećih svjetskih vođa tog vremena, razne predmete koji su karakteristični za naš planet, ali i temeljite prikaze tada najpopularnijih video igara na svijetu. Nažalost, izvanzemaljci koji su došli u kontakt s vremenskom kapsulom upravo su te video igre okarakterizirali kao prijetnju pa su odlučili uzvratiti na najgori mogući način: doslovno oživjeti sve likove video igara i poslati ih natrag na Zemlju kako bi isti uništili nas i našu planetu.

POVRATNIK Leonardo DiCaprio u novoj, briljantnoj ulozi bori se za goli opstanak!

Vezani članci Vatrogasci, BIH, Ilustracija (Foto: Zvonimir Coric/PIXSELL) Eksplozija kod hotela Holiday u centru Sarajeva, ozlijeđena dva radnika Minea (Foto: Instagram) Poznata lica na premijeri filma o Beatlesima otkrile su nam na što se vole razbacati na plesnom podiju

Naravno, govorimo o akcijskoj komediji PIKSELI koja se od danas počela prikazivati u domaćim, ali i u svjetskim kino dvoranama. Riječ je o novom hitu redatelja Chrisa Columbusa koji svakako ima nos za kino uspješnice i kvalitetne filmove budući je upravo on režirao prva dva nastavka komičnog serijala „Sam u kući“ te prva dva nastavka „Harryja Pottera“, jednog od najuspješnijih filmskih serijala svih vremena. U filmu PIKSELI glavne uloge ostvarili su Adam Sandler, Kevin James, Josh Gad, Michelle Monaghan i zvijezda TV-serije „Igra prijestolja“ Peter Dinklage. U svojem filmskom debiju u maloj sporednoj ulozi pojavljuje se i trenutno najbolja tenisačica svijeta Serena Williams.

Kao klinci u 80-im godinama prošlog stoljeća, Sam Brenner (Sandler), Will Cooper (James), Ludlow Lamonsoff (Gad) i Eddie „The Fire Blaster“ Plant (Dinklage) tisućama puta spašavali su svijet – u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će morati spasiti svijet u stvarnom životu. U akcijskoj komediji PIKSELI nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsjednik Cooper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali spasiti svijet prije nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders. U njihovoj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Patten (Monaghan), specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili izvanzemaljce.

Hoće li štreberi uspjeti spasiti našu planetu u akcijskoj komediji PIKSELI možete provjeriti već danas u svim kinima i u 4DX-u!

Kino najava: