Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjenčanje će biti u zatvoru

Zaprosio djevojku za koju tužiteljstvo kaže da je njegova žrtva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bojan Gmijović, optužen za trgovinu ljudima, na suđenju u beogradskom Specijalnom sudu danas je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Danijelu Lazarević, koju je tužiteljstvo označilo kao njegovu žrtvu.

Kako su prenijeli beogradski elektronički mediji, Gmijović, koji je pritvorenik okružnog zatvora u Beogradu, dobivši riječ tijekom suđenja izišao je za govornicu i zaprosio Danijelu Lazarević, a sud im je dozvolio vjenčanje nakon što pribave potrebnu dokumentaciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna čestitao im i ministar ''Dvostruka pobjeda'': Na Maratonu lađa zaprosio djevojku Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 8 prosidba u kinu Najljepša postkorona priča: "Kad sam vidjela svoje ime na ekranu počela sam se tresti"

Na pitanje Gmijovića da se uda za njega, Lazarević, koja je sjedila u dijelu sudnice izdvojenom za publiku, nije ništa odgovorila i bila je iznenađena, a pravosudni policajci su paru dozvolili da se poljube i skupa provedu par minuta tek nakon što je završen sudski postupak.

Lazarević je, po navodima medija, optužnicom označena kao jedna od djevojaka koje su se bavile prostitucijom u Italiji za račun grupe kojoj je pripadao Gmijović, što je ona u svom svjedočenju zanijekala, navodeći da je s Gmijovićem u vezi pet godina te da su u Italiji živjeli skupa i da nisu bili u braku. Vjenčanje će najvjerojatnije biti održano u zatvorskim prostorijama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene