Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na dječakov rođendan

VIDEO Majka umalo nokautirala skatera jer je naletio na njezinog sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako čak i nehotično ozljedite dijete na cesti, bolje vam je da se ne susretnete s majkom tog djeteta. na teži način to je naučio jedan skater iz Kalifornije.

Leland Goldberg snimao je s prijateljem seriju video snimki kako izvodi vratolomije na skateboardu, no u jednom trenutku silovito je, i nehotice, naletio na dječaka i oborio ga na tlo.

Pročitajte i ovo Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

>> VIDEO Policajac mahnito šakom u glavu udarao ženu uhvaćenu u krađi

'Žao mi je čovječe', rekao je dječaku Goldberg nakon sudara, prenosi Business Insider. Nesreću je vidjela i jedna žena koja im je odmah prišla i podigle dječaka s tla u naručje.

'Zar ga nisi vidio?, upitala ga je ta žena. 'Nisam ga vidio, Gledao sam u tlo', odgovorio joj je Goldberg.

U tom trenutku pojavila se i dječakova majka. 'Jesi li se to ti zaletio u mog sina? Na njegov rođendan? Nisi ga vidio?', povikala je uzrujana majka, a onda je iz vedra neba 'sijevnula' desnica i pogodila mladića posred lica.

Pogledajte video koji je prikupio više od milijun pregleda na YouTubeu i postao viralan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene