Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako čak i nehotično ozljedite dijete na cesti, bolje vam je da se ne susretnete s majkom tog djeteta. na teži način to je naučio jedan skater iz Kalifornije.


Leland Goldberg snimao je s prijateljem seriju video snimki kako izvodi vratolomije na skateboardu, no u jednom trenutku silovito je, i nehotice, naletio na dječaka i oborio ga na tlo.

Vezani članci Bebe, ilustracija Očekivalo se da će trudnica roditi sedam beba, no bilo ih je još više: "Novorođenčad - pet djevojčica i četvorica dječaka i njihova majka su dobro" Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji

>> VIDEO Policajac mahnito šakom u glavu udarao ženu uhvaćenu u krađi

'Žao mi je čovječe', rekao je dječaku Goldberg nakon sudara, prenosi Business Insider. Nesreću je vidjela i jedna žena koja im je odmah prišla i podigle dječaka s tla u naručje.

'Zar ga nisi vidio?, upitala ga je ta žena. 'Nisam ga vidio, Gledao sam u tlo', odgovorio joj je Goldberg.

U tom trenutku pojavila se i dječakova majka. 'Jesi li se to ti zaletio u mog sina? Na njegov rođendan? Nisi ga vidio?', povikala je uzrujana majka, a onda je iz vedra neba 'sijevnula' desnica i pogodila mladića posred lica.

Pogledajte video koji je prikupio više od milijun pregleda na YouTubeu i postao viralan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook