Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva je istjerali van

VIDEO: Krava tumarala tunelom na autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobičan prizor zatekao je vozače u tunelu Branisko u Slovačkoj. Naime, punih 15 minuta tunelom je tumarala zalutala krava.

Nekoliko krava nalazilo se na pašnjaku pored autoceste, a neke od njih završile su na samoj prometnici. Jedna od njih zalutala je i u tunel, jer je jedan dio zaštitne ograde na autocesti nedostajao.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo

>> VIDEO: Žena doji tele bez majke četiri puta dnevno

'Jedan dio zaštitne ograde oko tunela je maknut, kako bi se olakšao pristup vozilima i radnicima koji održavaju autocestu', pojasnio je Za TV Markizu Marcel Janošik, glasnogovornik NDS-a. Na snimci nadzorne kamere može se vidjeti kako krava tumara tunelom i kako vozači zbunjeno promatraju što se događa.

'Ta je krava pravi vrag', rekao je jedan od vozača. Radnici autocesta i vatrogasci koji su pristigli na mjesto događaja odmah su krenuli tjerati kravu iz tunela. 'Morali smo koristiti i lopate kako bi istjerali kravu', objasnio je vatrogasac Martin Valko. malo lopatama, malo automobilima, svi zajedno polako ali sigurno, kravu su istjerali na danje svijetlo. Vlasnik krave priznao je kako to nije prvi put da mu krave bježe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene