Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred očima turista

VIDEO Kaos u javnoj garaži: Policija ganjala klokana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekolicina turista imala je priliku iz prve ruke vidjeti nacionalni simbol Australije. Trogodišnji je klokan doskakutao u garažu pored aerodroma u Melbourneu gdje su ga ganjali nekoliko sati.

Policajcima i zaštitarima u garaži na aerodromu u Melbourneu posla je u ponedjeljak ujutro zadao jedan klokan koji je doskakutao među parkirane automobile. Potjera i nadmudrivanje s nervoznom životinjom, inače jednim od simbola Australije, trajali su nekoliko sati, a sve je okončano injekcijom za uspavljivanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

>> Pogledajte koliko su doista veliki klokani!

Nered u garaži odvijao se pred očima nekolicine turista, a jedan od stanovnika Melbournea ironično je izjavio kako je sjajno što posjetitelji ovako iz prve ruke mogu vidjeti nacionaloni simbol kako skakuće po garaži.

Stručnjaci kažu da je klokan, inače star oko tri godine, natukao stopala, što ukazuje da je već neko vrijeme proveo na gradskom asfaltu. Da je, osim za snage reda, situacija bila stresna i za njega, pokazivao je u pauzama potjere kada je oblizivao prednje noge.

Do daljnjega će biti zadržan na promatranju kod veterinara, koji će naknadno odlučiti kada će ga pustiti u divljinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene