Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ruku i dijela kostiju

VIDEO Djevojka koja je oduševila milijardera Richarda Bransona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talli Osborne očarala je Richarda Bransona koji je, kada ju je upoznao, satima slušao njezine priče kojima je opčinila sve prisutne.

'Imao sam sreću tijekom svog života naići na mnoge izvanredne ljude. Vođe, poduzetnike, kreativce, suradnike i djecu - inspiriran sam svaki put iznova. No, malo ljudi isticalo se kao Talli Osborne', riječi su kojima je Richard Branson, vlasnik Virgina, započeo tekst naslovljen 'Što je ljepota?'.

Pročitajte i ovo Kamran Elahain Besplatno na LEAP Summit Sjajna konferencija u Zagrebu: Više od 70 svjetskih poduzetnika i predavača dolazi ispričati svoju priču Slika nije dostupna Posebna poruka Milijarder Richard Branson nakon devastacije Irme objavio fotografije svog otoka

'Rođena bez ruku i bez kostiju u nogama, Tally su maltretirali i trpjela je okrutne kritike na račun izgleda. No, za mene ona je jedna od najljepših osoba na svijetu. Zašto? Jer puno je jača nego što se čini', nastavio je Branson.

S nevoljama se, napisao je, suočavala s velikom odlučnošću, te je uvijek 'živjela život na najjače'. Bendovi, sport, kampovi i volontiranje - sve je to prošla i pritom motivirala ljude oko sebe.

Milijarder svojim radnicima omogućio nešto fenomenalno!

Branson je napisao i da je kanadski Virgin Mobile tim imao sreću da je Tally nekoliko 'prekrasnih godina' bila dio njihovog tima. Kada ju je upoznao prilikom zajedničkog boravka na otoku Necker svi su, prisjetio se Branson, satima sjedili u baru i bili opčinjeni njezinim divnim pričama.

'Tally je podsmijeh pretvorila u pozitivnu i snažnu poruku o istinskoj ljepoti. Sada kao briljantni inspirativni govornik Talli širi ovu poruku: 'Razlog zbog kojeg nisam mogla biti kao svi drugi je - jer nisam kao drugi. I volim to. Volite sami sebe, svoje tijelo'' napisao je.

Ovu djevojku smatra dokazom da prava, prirodna, moćna ljepota dolazi iznutra.

Hoćemo li uskoro vidjeti prvi POROD u svemiru?

'Nećete je naći na stranicama modnih magazina, jumbo plakatima ili na policama u robnoj kući. Ne dolazi iz teretane, veličine traperica ili bočice make up-a. Ljepota 'je unutra' i zrači kroz samopouzdanje i način na koji se odnosima prema drugima', smatra Branson.

'Srećom, ne postoji prosječna osoba. Kada bi svijet bio sastavljen od prosječnih ljudi, bio bi jako dosadno mjesto za život', kaže Branson koji je na kraju teksta svima uputio poruku da ne gube vrijeme pokušavajući se uklopiti.

'Svatko bi trebao težiti tome da bude izuzetan i slaviti razlike koje nas čine jedinstvenima i zanimljivima', zaključuje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene