Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Nije se mogao suzdržati

NEPROCJENJIVA REAKCIJA Jasno pokazao što misli o Donaldu Trumpu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Delegati na republikanskoj konvenciji u utorak su u Clevelandu službeno imenovali Donalda Trumpa za kandidata za Bijelu kuću, što je i službena potvrda da je populistički milijarder preuzeo stranku.

Sedamdesetogodišnji milijarder je odmah na Twitteru poručio kako je "velika čast biti republikanski kandidat za dužnost predsjednika Sjedinjenih Država. Marljivo ću raditi i neću vas razočarati. Amerika prije svega!", napisao je.

Pročitajte i ovo Ivica Puljić, dopisnik Al Jazeere IVICA PULJIĆ IZ SAD-A Analiza unutarstranačkih izbora u SAD-u: Borba za kandidaturu i može li Nikki Haley ugroziti agresivnog Donalda Trumpa? Donald Trump Izbori u SAD-u Utrka za Bijelu kuću i službeno je počela: Trumpove vatrene pristaše u ledenoj Iowi obavile su važan ritual

Posljednjih nekoliko mjeseci Trump je punio rubrike svjetskih medija svojim kontroverznim izjavama i ponašanjem nakon čega su mnogi članovi republikanskih redova promijenili svoje mišljenje o kandidatu i izrazili nezadovoljstvo zbog činjenice da će ih Trump predstavljati na nadolazećim izborima.

Koliko su republikanci podijeljeni dokazuje i scena zabilježena tijekom konferencije na kojoj je Trump izabran za kandidata za Bijelu kuću. U trenutku proglašenja konačnog kandidata, jedan iz redova republikanaca nije mogao glumiti zadovoljstvo izabranim kandidatom te je, u trenutku kada je okupljena masa izvikivala Trumpovo ime, jasno pokazao što misli o njemu.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene