Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što su bolni prsti spram spoznaje da ste pomogli ovom sjajnom glumcu...


Je li napokon kucnuo čas da i Leonardo DiCaprio osvoji Oscara? Upućeni kažu da jest, odnosno da ćemo ga 28. veljače vidjeti nasmiješenog i ponosnog, kako slavi titulu za najboljeg glumca zahvaljujući ulozi u filmu Povratnik.

Vezani članci Kourtney Kardashian Ovo su zvijezde koje su u karanteni dobile kilograme viška i to im nimalo ne smeta, rado su se s tim i pohvalili Bilo jednom u Hollywoodu Redatelj koji je bio čest gost Hugha Hefnera u Playboyevoj vili scenarij za hit-film pisao je pet godina

Podsjetimo, DiCaprio je do sada bio nominiran pet puta, od toga triput za najboljeg glumca, međutim uvijek bi mu na kraju padala takva zadaća da čestita nekome od kolega.

Oscar 2016 Nema više dugih govora

Ove su mu godine konkurenti Bryan Cranston (Trumbo), Matt Damon (The Martian), Eddie Redmayne (The Danish Girl) i Michael Fassbender (Steve Jobs), pa ukoliko vas je strah da bi mu ipak netko od njih mogao oteti titulu, postoji način da sirotom Leu ipak pomognete.

Istina, pritom ćete umoriti prste i navjerojatnije polomiti slova G i H na tipkovnici, a ujedno i zaraditi opomenu od šefova na poslu ukoliko vas ulove da nemilosrdno udarate u želji da pobijedite.

Kako bilo, predstavljamo vam video igru Leo's Red Carpet Rampage (kliknite link), zarazno djelo koje su stvorili Bjorn-Erik Aschim i Sam Taylor, te koje nas je prilično namučilo.

Naime, predali smo bitku na sedmoj razini, pa ako u vama ima volje da nas nadmašite i pomognete DiCapriju da makar u virtualnom svijetu dođe do kipića...

View post on imgur.com