Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Besmrtna ljubav

Bili su u braku 67 godina, zajedno su i preminuli držeći se za ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su 67 godina života proveli zajedno kao supružnici, teško je bilo za očekivati kako zajedno neće i napustiti ovaj svijet.

Osjećajući kako im se život blizi kraju, djeca Floyda i Violet Hartwig pogurala su bolničke krevete jedan prema drugom te su im spojili ruke nježno kako bi zajedniči podjelili i svoje posljednje trenutke.

Pročitajte i ovo Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije"

Floyd (90) je otišao prvi, a Violet (89) otišla je za njim pet sati kasnije. Oboje su preminuli 11. veljače u vlastitom domu, kako im je i bila želja, izjavili su članovi obitelji za agenciju AP.

"Htjeli su otići zajedno. Tako je trebalo i biti", rekla je njihova kći Donna Scharton.

Floyd i Violet upoznali su se kao djeca u malom farmerskom mjestu Easton u Kaliforniji. Romansa između njih razbuktala se na jednom plesnjaku dok je Floyd, tada već odlikovani pripadnik američke ratne mornarice, bio na dopustu. Vjenčali su se 16. kolovoza 1947. godine. Obitelj još uvijek čuva ljubavna pisam koja je Floyd slao Violet dok je bio u vojsci.

Iza sebe su ostavili troje djece, četvero unučadi i 10-ero praunučadi. "Bili su predani jedno drugome. Čak i ljudi koji su ih tek upoznali su rekli da su vidjeli da imaju ono nešto što ih povezuje", rekla je kći Donna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene