Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najskuplje ikad

Najskuplje putovanje košta 10 milijuna dolara i traje dvije godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski student i talijanski biznismen platiti će svaki 10 milijuna dolara kako bi proputovali svijet u dvije godine, pri čemu će posjetiti 150 zemalja.

Ovo je najskuplje putovanje, a organizirala ga je agencija Very First. Njezin osnivač, Marcel Knobil, kaže da su dva bogata putnika izrazila velik interes da postanu prve osobe koje će započeti ovaj novi model putovanja, piše Sydney Morning Herald.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čak 94 posto vjernika! Znate li koja je najreligioznija zemlja svijeta? Slika nije dostupna Zanimljiva karta svijeta: Je li Hrvatska u nečemu bolja od drugih?

Prvi je neimenovani kineski student koji će put započeti nakon što završi studiranje sljedeće godine.

Talijanski biznismen također je veoma zainteresiran. Pokušava putovanje uklopiti svoj raspored i vjerojatno će na put otići prije studenta.

>> Belgija: Starica željela autom u Bruxelles, GPS je usmjerio u Zagreb

Dvogodišnje putovanje uključuje posjet svake od 962 lokacije svijeta pod zaštitom UNESCO-a, a među njima se nalazi i sedam spomenika u Hrvatskoj: Dioklecijanova palača u Splitu, katedrala Svetog Jakova u Šibeniku, Plitvička jezera, stara jezgra Trogira, Dubrovnik, Eufrazijeva bazilika u Poreču i Stari Grad na Hvaru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene