Zvijezda sage filmova o Piratima s Kariba na dječjom odjelu Instituta u Parizu razgovarao je u četvrtak s malim pacijentima i fotografirao se i s njima i bolničkim osobljem.

Galerija


Kostimiran u Jacka Sparrowa, pirata s Kariba, američki glumac Johnny Depp iznenada je na radost pacijenata i medicinskog osoblja posjetio djecu oboljelu od raka koja se liječe u Institutu Curie u Parizu.

Vezani članci Johnny Depp Brzo se riješili glumca i našli mu zamjenu u nastavku hit-filma: Produkcijska kuća ističe da snimanje ne kasni Slika nije dostupna Drama na setu: Depp ozlijeđen, hitno prevezen u bolnicu!

Zvijezda sage filmova o Piratima s Kariba na dječjom odjelu Instituta razgovarao je u četvrtak s malim pacijentima i fotografirao se i s njima i bolničkim osobljem kao što je već činio obilazeći bolnice u Vancouveru u Kanadi, Londonu ili Brisbaneu u Australiji.

"Dar koji je razveselio pacijente, obitelji, medicinsko osobe, liječnike i znanstvenike. Golemo hvala Johnnyju Deppu na njegovu vremenu, utjehi i energiji", napisao je Institut.

Peti nastavak sage o piratima s Kariba pod naslovom "Salazarova osveta" u svibnju 2017. počeo se prikazivati u Europi.

(Hina)