Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je blizu

IZBJEGNUTA KATASTROFA Iz zrakoplova snimila jureći NLO?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neidentificirani leteći objekt jurio je prema zrakoplovu.

Na letu iz Eindhovena u Nizozemskoj prema španjolskoj Malagi, jedna je putnica iz zrakoplova snimila neidentificirajući leteći objekt kako juri prema zrakoplovu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Greška na zrakoplovu Sve više slučajeva Otvorena kaznena istraga o avionu koji je ostao bez komada trupa u zraku

Snimajući put i snijeg koji je prekrio nizozemska mjesta, žena je zabilježila crni NLO kako leti u blizini zrakoplova, a potom se okreće oko krila. Dok neki smatraju kako je ipak riječ o ptici ili dronu, ona je uvjerena da se radi o NLO-u.

Devetogodišnji dječak snimio je NLO, a eksperti potvrdili njegovu autentičnost

'Četiri minute nakon što se pojavio u kadru motori zrakoplova su počeli čudno raditi, a onda je pilot napravio neki čudni i nagli manevar. Ubrzo se panika proširila cijelim zrakoplovom', kazala je žena.

Pretpostavlja se kako je video snimljen u siječnju ove godine. Je li riječ o ptici, dronu ili nečem trećem, prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene