Tko želi biti milijunaš?

Galerija


 Kakav je to dan bio jučer za našeg igrača iz Solina! Uplatio je 50 kuna na sistem 10 od 16 i pogodio čak 12 parova respektabilnih tečajeva. Njegov plan na utakmicama bio je neriješeno na poluvremenu i na kraju te oba daju gol u prvom poluvremenu.

PR
PR

Vezani članci Vatreni nakon pobjede nad Engleskom (Foto: AFP) Čovjek koji stvarno vjeruje u Vatrene: Na pobjedu Hrvatske stavio 50.000 eura Slika nije dostupna Spavate li mirno, kladionice? Pogodio je 19 parova i zaradio 11 kuna

Ludi listić možete provjeriti i ovdje.

PR
PR

Na ukupni dobitak od 656.754 kune, ostvario je bonus kojeg daje isključivo Germania Sport kladionica od čak 197 tisuća kuna čime se dobitak prije oporezivanja popeo na vrtoglavih 853.767 kuna. Više o Germanijinom Super multi bonusu, pročitajte OVDJE.

Međutim, to nije kraj priče.

PR
PR

Isti igrač uplatio je odmah i drugi listić za isti ulog i sistem 7 od 11. Ovog puta u igri su bili samo „iksevi“. Devet komada od jedanaest ih je došlo i na poluvremenu i na kraju za dodatno slavlje.

Drugi ludi listić možete provjeriti OVDJE.

I na ovom listiću bonus Germania sport kladionice dodao je 14 tisuća na dobitak.

Naš igrač iz Solina je tako na uloženih 100 kuna ostvario dobitak od 1.008.622,40 (prije oporezivanja), od kojih je Germania isplatila 211.100 kuna bonusa! Nijedna druga kladionica na tržištu ne nudi sličnu pogodnost!

Čestitamo sretnom dobitniku i želimo mu uspješan nastavak klađenja u Germania Sport kladionici!