Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko priznanje

13-godišnjak najboljem prijatelju priznao veliku tajnu - I to SMS-om!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Izlazak iz ormara' ovog 13-godišnjaka ostavit će vas bez teksta.

Jedan je 13-godišnjak jedva skupio hrabrost kako bi svom najboljem prijatelju priznao da je gay. Odlučio mu je to objaviti SMS-om. Poruke je na Twitteru odlučila objaviti dječakova starija sestra koja je bila jako ponosna na brata, ali i na to kako je reagirao njegov prijatelj.

Pročitajte i ovo Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život Ilustracija tragedija u Njemačkoj Nakon nekoliko sati potrage na farmi pronađeno tijelo šestogodišnjeg dječaka



Dječak je očito i sam bio zbunjen s onim što mu se događa pa je prijatelju napisao:
'Želim ti reći nešto što me stvarno jako brine. Reći ću samo tebi, i molim te nemoj nikom reći. Vjerujem ti, brate. Činjenica je da se osjećam drugačije. Ne znam ni sam kako bih to objasnio... Ne osjećam prema curama ono što i drugi dečki. Al to nije ništa loše, je'l da. Ja ne znam'.


'I ne želim da mi zato prestaneš biti prijatelj. Ovo je sve čudno, i ja se osjećam čudno, i loše... Sviđaju mi se dečki. Toliko se sramim zbog toga, i bojao sam ti se to reći, jer ti si moj najbolji prijatelj, i ne želim da misliš da sam čudak', napisao je dječak.

 Bitan trenutak za sportski svijet: Profesionalni snagator priznao da je gay

Srećom, najbolji prijatelj pokazao se pravim prijateljem pa mu je odgovorio:
'Brate, prijatelji smo tri godine i drago mi je da si mi rekao. Koga briga što će ljudi misliti? Nemaš se zašto sramiti. Nemam problem s tim da imam najboljeg prijatelja koji je gay.'


 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene