Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urota Instagrama i Facebooka?

Fotografije s Instagrama na Twitteru neće izgledati kao prije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Instagram neće više valjano prikazivati fotografije svojih korisnika na Twitteru.

'Ponekad vam je potrebna sjekira', napisao kod jedne fotografije izvršni direktor Instagrama Kevin Systrom koja je objavljena ovoga ljeta, prije nego je njegova tvrtka pripojena Facebooku. Iako Systrom nikada nije objasnio što mu je ta rečenica značila, možda je upravo najnovija odluka objašnjava. Naime, Instagram je jučer odlučio smanjiti podršku za Twitter kartice, a to znači da se fotografije s Instagrama neće valjano prikazivati na Twitteru.

>> Osnivač Instagrama od Zuckerberga je tražio čak dvije milijarde dolara!

Naravno, Systrom je pazio da njegova odluka ne bude preoštra pa se još uvijek mogu postavljati fotografije s Instagrama na Twitter, ali će se link (veza) pojaviti na web stranici Instagrama. Iz Instagrama naglašavaju da ova odluka nema nikakve veze s Facebookom. 'Ta se odluka odnosi na to gdje želimo da idu naši sadržaji', rekao je Systrom.

No, u Mashableu ne misle tako. Oni smatraju da je ova odluka objava rata među društvenim mrežama zbog toga što bi ovo bio logičan potez Instagrama i njihove matične tvrtke Facebooka da su se urotili protiv Twittera. No, ne isključuju ni mogućnost da je riječ o slučajnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dugo očekivana novost Od sada je preko Instagrama moguće dijeliti i video! Slika nije dostupna Yahoo opet postaje cool Mayer poput Zuckerberga: Yahoo kupuje Tumblr za milijardu dolara?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene