Obavijesti Video Pretražite Navigacija
popularno kupalište

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ženu napao morski pas pred očima kupača: Preminula od ozljeda

Morski pas, Ilustracija
Morski pas, Ilustracija Foto: Getty Images
Na egipatskoj plaži pored Sharm El Sheikha morski pas je napao i smrtno ranio austrijsku državljanku pred očima drugih kupača. Nije joj bilo spasa.

68-godišnja austrijska državljanka preminula je nakon što ju je u vodama Crvenog mora u Egiptu napao morski pas.

Pročitajte i ovo Morski pas nepozvani gost Ribolovac ulovio malog morskog psa pa naletio na kapitalca: "Digao se gore na barku, vidio sam mu ralje. Bilo je kao u filmu!"

Pročitajte i ovo Morski pas i pas u moru Bezopasan susret VIDEO Morski pas u plićaku kod Pirovca, drugi pas ga je zbunjeno promatrao: "Malo su se podružili"

Sve se dogodilo pred očima drugih kupača i turista koji su nesretnoj ženi pokušali pomoći galamom i odvlačenjem pažnje morskom psu, ali se nisu usudili ući u vodu.

Žena je plivala uz obalu i u jednom trenutku je počela vikati, a voda oko nje je postala crvena. Bilo je jasno da se radi o napadu morskog psa, a nesretna se žena uspjela dovući do obale bez jedne ruke, dok joj je jedna noga također bila jako ozlijeđena, pričaju svjedoci ovog stravičnog događaja koji se dogodio na egipatskoj plaži Sahl Hasheesh, blizu Sharm El Sheikha, a prenosi Times of Israel.

 

 

Iako je pomoć brzo došla, nije joj bilo spasa te je preminula u bolnici. Riječ je o austrijskoj državljanki koja je bila udana za Egipćanina i živjela je u tom kraju.

Pročitajte i ovo Morski pas u uvali Pomer neobičan gost POGLEDAJTE VIDEO Morski pas snimljen u uvali na Jadranu: "Pogledaj koliko ih ima!"

Vlasti su na tri dana zatvorile plažu i pokrenule istragu. Napadi morskih pasa događali su se i ranije u tom predjelu, u popularnom turističkom kupalištu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene