Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta razina pripravnosti

ŽENEVA NA NOGAMA Uhićen još jedan osumnjičeni za terorizam!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Služba sigurnosti UN-a u Ženevi rekla je da švicarske vlasti traže "četvoricu muškaraca" za koje se vjeruje da su na tom području.

Švicarski dužnosnici rekli su u četvrtak da je u Ženevi podignuta razina pripravnosti i da je počela potraga za osumnjičenima koje su identificirale švicarske federalne vlasti u vezi s istragom oko napada u Parizu 13. studenoga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trag krvi i nasilja 'ANT TRADE' - Kako teroristi Islamske države nabavljalju oružje u Europi? Slika nije dostupna U krvo vrijeme na krivom mjestu DVAPUT ZA DLAKU Priča čovjeka koji je uspio preživjeti Bataclan i 9/11

 

"Ženevska policija, na temelju tih informacija, povisila je stupanj pripravnosti i rasporedila veći broj policijskih agenata", objavilo je u izjavi ministarstvo unutarnjih poslova.

Lov na osumnjičene rezultirao je uhićenjem jedne osobe koja se dovodi u vezu s napadima na Pariz.

Tri tjedna nakon stravičnog zločina - nisu mogli skriti suze

Služba sigurnosti UN-a u Ženevi rekla je da švicarske vlasti traže "četvoricu muškaraca" za koje se vjeruje da su na tom području. Pripadnici UN-ove službe sigurnosti na kontrolnim točkama na ulazu u UN-ov kompleks u Ženevi naoružani su automatskim oružjem, što inače nije uobičajeno.

U terorističkim napadima u Parizu 13. studenog koje je izvela Islamska država ubijeno je 130 ljudi, a više od 350 ozlijeđeno. Identificirano je devet napadača, a jedan od njih, Salah Abdeslam je uspio pobjeći. (Hina/N.C.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene