Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naoružan i opasan

VIDEO: Policija BiH privela 'krajiškog Ramba'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Bihaću privela je Nedžada Kličića iz mjesta Ćoralići kod Cazina, deset dana nakon što je na internetu postavio osobni video-spot u kojemu je teško naoružan demonstrirao svoje vojničke vještine, prenosi 'Dnevni avaz'.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

Inspektor u ministarstvu unutarnjih poslova Unsko-sanske županije Mehmed Libić potvrdio je kako je Kličić priveden na informativni razgovor te kako je državni odvjetnik već naredio nastavak istrage. 'Prilikom snimanja spota ova osoba je koristila različite vrste naoružanja', izjavio je Libić, pojašnjavajući kako je to potaknulo policiju na akciju.

Osim različitog automatskog oružja čije je posjedovanje u BiH zakonom zabranjeno, Kličić je pokazao kako posjeduje i ručni bacač tipa 'zolja', ručne bombe a kao svoje opasno oružje pokazao je i veliku zmiju za koju je utvrđeno kako je zapravo - kraljevski piton.

Provodeći istragu policija je na mjestima na kojima je spot sniman pronašla ostatke korištene 'zolje' te ručne bombe. Istragom se pokušava utvrditi što je Kličića kojega znanci zovu i 'Teror' potaknulo na snimanje spornog video uratka.

Za sada se zna kako ga je to stajalo tisuću konvertibilnih maraka (oko 500 eura) a ta investicija mu je osim policijske prijave,  za sada priskrbila nadimak 'krajiškog Ramba'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene