Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova nada

VIDEO Obitelj ga tražila 6 godina, a onda ga vidjeli OVDJE!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saudijac koji se šest godina vodio kao nestala osoba, obitelj je iznenada vidjela na jednoj snimci objavljenoj na You Tubeu. To im je ponovno dalo nadu da će ga naći.

Samo jedna snimka objavljena na You Tubeu, roditeljima neimenovanog Sudijca koji je nestao prije šest godina, dala je novu nadu. Nakon što su je vidjeli, ponovno su ga počeli intenzivno tražiti, piše Emmirates 24/7.

Pročitajte i ovo Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Ogromna tuga u Srbiji FOTO Prizori koji trgaju srce: Stanovnici Bora opraštaju se od Danke, djeca ostavljala balone i igračke Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Mentalno bolestan 40-godišnji muškarac svoj je dom u Al Lithu napustio prije šest godina i nikada se nije vratio. Njegovi su roditelji i policija organizirali veliku potragu kako bi ga pronašli, ali uzalud.

Dječak šetao s roditeljima i samo - NESTAO!

'Tek smo nedavno dobili trag. Vidjeli smo snimku na You Tubeu koja prikazuje bradatog muškarca kako pleše ispred jedne trgovine. Bili smo šokirani kada smo shvatili da je to naš sin', kazao je otac.

'Ova je snimka ponovno oživjela svu tugu, ali nam je u isto vrijeme dala nadu. Apeliramo na sve koji bi mogli imati informaciju o tome gdje je film snimljen da nas kontaktiraju', poručio je otac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene