Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

VIDEO Jeziva snimka iz unutrašnjosti putničkog aviona nekoliko trenutaka prije pada

Nekoliko trenutaka prije nesreće
Nekoliko trenutaka prije nesreće Foto: Screenshoot/Twitter
U zrakoplovnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila u Nepalu poginulo je najmanje 68 putnika, a za četvero se još traga. Riječ je o najsmrtonosnijoj avionskoj nesreći u posljednjih 30 godina u toj zemlji.

Avion kompanije Yeti Airlinesa letio je iz Kathmandua za Pokharu i srušio se pri slijetanju te se zapalio. Na društvenim mrežama počele su se širiti snimke koje navodno prikazuju trenutak pada aviona. Video prikazuje unutrašnjost zrakoplova nekoliko trenutaka prije katastrofe, koja se dogodila dok se zrakoplov spuštao u zračnu luku u gradu Pokhara.

Video, koji je navodno snimio Indijac po imenu Sonu Jaiswal, prikazuje putnike kako se smiješe dok zrakoplov leti iznad kuća. Logo Yeti Airlinesa vidljiv je preko njegova ramena, a može se vidjeti i oglas za nepalsko osiguranje. 

 

Snimka se nastavlja prije nego što se kamera odjednom počne tresti i počinju se čuti vriskovi putnika. Zatim se kamera zacrni uz glasan prasak te se vidi eksplozija i vatraMailOnline nije potvrdio istinitost snimke, iako Times of India tvrdi da je razgovarao s Jaiswalovim rođakom, koji je potvrdio da je 29-godišnjak bio u zrakoplovu.

Pročitajte i ovo Mjesto avionske nesreće u Pokhari NADE JE SVE MANJE VIDEO Avion sa 72 osobe smrskao se na komadiće: Traje akcija spašavanja, poginulo je najmanje 68 osoba

Ruska turistička blogerica Elena Banduro (33) prva je identificirana žrtva pada aviona u Nepalu, a nekoliko trenutaka prije nesreće objavila je fotografiju iz aviona koju je potpisala riječima - "Idi u Nepal".

Osim Elene, identificirano je još troje Rusa, Viktorija Altunina, Jurij Lugin i Viktor Lagin.

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene