Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili duha

VIDEO 'Čuli smo da netko hoda po stepenicama, a stepenica nigdje nije bilo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U bolnici St. Thomas liječili su se pacijenti s psihičkim poremećajima, a prije nekoliko godina, upravo zbog paranormalnih stvari koje su se tamo događale, bolnica je uvrštena na popis ukletih mjesta.

21- godišnja Jamie-Leigh Brown istražujući hodnike napuštene bolnice St. Thomas u Stockportu u Velikoj Britaniji koja je svoja vrata zatvorila 2004. godine, snimila je video koji ledi krv u žilama.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Šetajući hodnicima djevojka je snimala sve oko sebe pokušavajući uhvatiti uronule zidove i podove te razbacane stvari koje su ostale nakon zatvaranja bolnice.

SNIMKA NADZORNE KAMERE 'Nikad me u životu nije bilo toliko strah'

Jamie-Leigh Brown s nekoliko je prijatelja otišla u napuštenu bolnicu iz znatiželje. Željeli su vidjeti kako ona izgleda iznutra. Nakon nekog vremena, grupu avanturista prestrašili su zvukovi hodanja po stepanicama iako stubišta nije bilo u blizini.

"Čuli smo kako netko hoda po stepanicama, no nikog nije bilo tamo. Čak nije bilo nikakvih stepenica u blizini", rekla je Jamie-Leigh.

Policajac se prisjetio 2001. godine'Činila mi se kao osoba koja nam je pokušala pomoći'

Iako ništa nisu vidjeli, ekipa je pobjegla iz bolnice, a tek kasnije su krenuli pregledavati fotografije i snimke koje su snimili.

"Izbezumila sam se kada sam shvatila što se nalazi na fotografiji. Duh je stajao nasred otvora za lift, a moj je prijetelj, ne znajući kamo ide, hodao ravno prema njemu", rekla je Brown za Daily Mail.

U bolnici St. Thomas liječili su se pacijenti s psihičkim poremećajima, a prije nekoliko godina, upravo zbog paranormalnih stvari koje su se tamo događale, bolnica je uvrštena na popis ukletih mjesta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene