Obavijesti Video Pretražite Navigacija
popis ukrajinskih dužnosnika

VIDEO Čečenski odred smrti u ukrajinskoj šumi, imaju samo jednu naredbu: Koga ne možete zarobiti - likvidirajte ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odredu čečenskih specijalnih snaga naređeno je da zarobi ili ubije određene ukrajinske dužnosnike.

Svaki čečenski vojnik je navodno dobio poseban popis s fotografijama i opisima ukrajinskih dužnosnika na njima putem Telegram aplikacije.

Na njemu su dužnosnici i sigurnosni službenici koje ruski Istražni odbor sumnjiči za zločine. Saznalo se za to nakon što je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski priznao da je "meta broj jedan", a njegova obitelj druga meta Putinovih ubojica.

''Odred smrti'' viđen je u ukrajinskoj šumi. Sudjelovali su u molitvenim ritualima uoči potencijalnih borbi. Navodno su dobili naredbu da ubiju one koje ne mogu privesti. Nagađa se da bi oni, koje je Moskva identificirala kao naciste, također bili na popisu progonjenih, prenosi Daily Mail.

Na jednom videu muškarac kaže da su tisuće dodatnih čečenskih vladinih snaga raspoređene u Ukrajinu, kao dio ruskih okupacijskih snaga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dramatična snimka VIDEO Bombe i dječji plač: Pogledajte jezivi trenutak napada ruskog aviona

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba još uvijek traje VIDEO Rusi objavili kako se odnose prema Ukrajincima: Krvavim i zarobljenim vojnicima pale cigarete

Državna televizija u Čečeniji izvijestila je da je Ramzan Kadirov, čečenski lider i bliski Putinov saveznik, posjetio svoje snage u Ukrajini. Putin je ranije rekao da je ključni cilj invazije na Ukrajinu ''denacificirati'' zemlju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene