Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Važno je da ostanete smireni'

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Snimljen spasioc kako ženu pod ruševinama ohrabruje umirujućim glasom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je serija razornih potresa noćas pogodila središnju Italiju, brojni spasioci i dalje tragaju po ruševinama za preživjelima.

Upozoravamo da je snimka uznemirujućeg sadržaja.

Pročitajte i ovo Potres na sjeveru Italije podrhtavanje tla Potres pogodio sjever Italije: "Osjetile su se lagane vibracije" Potres u Italiji Zatreslo u noći Snažan potres probudio stanovnike centralne Italije: "Snažno podrhtavanje, ljudi su istrčali na ulice." Osjetili ga i Hrvati

U gradiću Capodacqua, 70-ak kilometara sjeverozapadno od grada Norcije u regiji Umbrija, nakon razornog potresa ispod ruševina je pronađena živa žena.

Spasioc, čiji posao u ovim trenucima nije nimalo lagan, ju je umirujućim tonom upitao može li disati, a ona je odgovorila 'samo malo'.

'U redu, važno je da ostanete smireni. Policija i hitna su na putu, pokušat ćemo ukloniti ruševine, ali čekamo njih da vas ne bi ozlijedili. OK?', kazao joj je spasioc umirujućim tonom.

'Razumijem, ali moram ići na WC', kazala je žena ispod ruševina.

'Znam da nije ugodno, ali ako morate, napravite to', kazao je spasioc te dodao kako će se udaljiti na minutu da ona 'obavi' što mora.

Žena je kasnije spašena i prevezena u bolnicu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene