Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I ova je snimka potvrdila koliko je dobro i važno da policajci nose na uniformama kamere, izjavio je policijski kapetan čiji su djelatnici zapucali.


Policijska uprava iz teksaškog grada Palestinea objavila je u utorak poslijepodne uznemirujuću snimku koja svjedoči tome koliko je ponekad nezahvalan policijski posao, pogotovo ako nosite uniformu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Dobio je paprenu kaznu: 36-godišnjak bez vozačkog ispita i s 3 promila alkohola u krvi bježao policiji Ukradeni respiratori U Zagrebu pao koronaprofiter: Iz Švedske nabavio 24 ukradena respiratora pa ih htio preprodati. Policija mu ih pronašla u kafiću

Snimka prikazuje kako je od metaka 31. svibnja skončao James Bushey (47), odnosno koliko je malo bilo potrebno da od naoko mirne situacije nastane tragedija.

Burley je na policajce Gabriela Greena i Kaylyn Griffin iznenada potegnuo pištolj (kasnije je utvrđeno da je to bio samo zračni pištolj), pa nedugo potom izdahnuo u bolnici zbog samo par piva!

VEĆE OVLASTI ZA POLICIJU Pogledajte kako bi moglo izgledati novo uhićenje u RH

Naime, Green i Griffin su ga iz restorana u koji se sklonio izveli jer su iz obližnjeg supermarketa dobili dojavu da je otuđio nekoliko limenki, a da neće biti dobro su naslutili kada je odbio odgovoriti ima li uz sebe osobnu iskaznicu.

"Užasno je što su moji djelatnici dovedeni u takvu situaciju. Reagirali su najbolje što su znali, a u tom su trenutku osjetili da se moraju braniti", izjavio je policijski kapetan James Muniz te naglasio da je i ovaj slučaj samo potvrdio koliko je važno da policajci na uniformama nose kameru jer je iz snimke sve odmah bilo jasno. 

Upozoravamo čitatelje da se radi o videu iznimno eksplicitnog sadržaja kojeg će mnogi smatrati uznemirujućim i potresnim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook