Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na sastanku

Dramatično upozorenje Zelenskog europskim čelnicima: "Sada me možda posljednji put vidite živog"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao je čelnicima EU-a na konferencijskom pozivu u četvrtak kasno navečer da ga možda posljednji put vide.

U četvrtak navečer održan je konferencijski poziv čelnika Europske unije na kojemu se ukrajinski predsjednik obratio čelnicima zemalja EU-a.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Bez objašnjenja Ponovno čistka u redovima: Zelenski smijenio nekoliko bliskih suradnika Napad na Odesu - 2 Bombardiran lučki grad Nakon napada na Odesu Zelenski obećao: "Ruski teroristi osjetit će odmazdu''

"Ovo je možda posljednji put da me vidite živog", kazao im je Zelenski.

Diplomat koji je tu poruku prenio medijima navodi i da je ukrajinski predsjednik pozvao čelnike EU-a da poduzmu daljnje korake protiv Rusije.

Diplomat navodi da je sastanak završio odlukom o uvođenju dodatnih sankcija u Moskvi, piše The Times of Israel.

Talijanski premijer Mario Draghi u petak ujutro je u svojem parlamentu rekao da se Zelenski trenutno skriva u Kijevu. "Jutros smo trebali razgovarati telefonom, ali on više nije bio dostupan", rekao je Draghi.

Švedska premijerka Magdalena Andersson, koja je također prisustvovala sinoćnjem pozivu, rekla je za švedsku novinsku agenciju da je "ovo možda bio posljednji put da smo vidjeli Zelenskog".

Više o ratu u Ukrajini čitajte >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene