Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima li pravedne kazne za ovo?

300 KUNA PO KLIJENTU Roditelji 13-godišnju kćer tjerali na prostituciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićeni su desetci koji se dovode u vezu s iskorištavanjem djevojčice.

Policija u Indiji uhitila je roditelje iz Kerale koji su dvije godine svoju 13-godišnju kćer iznajmljivali za seksualne usluge, javlja BBC.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika

Djevojčica je spašena i odvezena u posebnu ustanovu za brigu, a istražiteljima je ispričala da su je majka i očuh tjerali na seksualne odnose s klijentima koje su joj sami pronalazili.

Majka je sama priznala, čak i lokalnim medijima, da je po klijentu naplaćivala 3 tisuće rupija (oko 300 kuna) za spolni odnos s njezinom kćeri, a policija je do sada identificirala 25 od najmanje 40 klijenata koje je tinejdžerica imala.

Koprivnica: Uhićen trojac zbog podvođenja 29-godišnje Mađarice

Još deset ih je uhićeno jer se dovode u vezu s iskorištavanjem djeteta, a jedan od njih je i ugledan dioničar.

Inače, 37-godišnja majka koja je tjerala kćer na prostituciju, ima sedam djece, najstarije ima 24 godine, a najmlađe četiri. Njezin suprug radi kao vozač, a tijekom posla bi muškarcima pokazivao fotografiju djevojčice kojoj je očuh i na taj način prikupljao mušterije.

Inače, i 2011. je tamošnja policija uhitila muškarca 17-godišnjakinje jer ju je tjerao da za novac spava s preko 200 muškaraca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene