Obavijesti Video Pretražite Navigacija
završena istraga

Jeziv slučaj iz susjedstva: Dvogodišnja djevojčica umrla je u najvećim mukama, obdukcijski nalaz ledi krv u žilama

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Očuh je u Zaječaru izudarao djevojčicu koja je preminula. Mjesec dana nakon zločina stigao je nalaz obdukcije. Očuh je u trenutku zvjerstva bio pod utjecajem alkohola.

Dvogodišnja djevojčica primljena je 22. veljače s ozljedama u bolnicu u Zaječaru, no ni nakon više pokušaja reanimacije liječnici je nisu uspjeli spasiti.

Policija je nakon toga uhitila majku i očuha. Majka je puštena na slobodu, a za ubojstvo je osumnjičen očuh. 

Sada su stigli nalazi obdukcije, a istraga je utvrdila da je očuh bio pijan dok je zvjerski tukao dvogodišnju djevojčicu. Srpski mediji pišu da je dijete umrlo u najgorim mukama.

Javnom tužiteljstvu u Zaječaru dostavljen je nalaz obdukcije, u kojem je navedeno: "Kod djeteta je smrt nastupila nasilno, a smrt je nastupila neposredno uslijed prestanka disanja i srčanog rada, što je uzrokovano ozljedama glave i naticanjem mozga. Kod djeteta su utvrđene i druge ozljede, a sve skupa predstavlja tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život", navodi se u nalazu obdukcije. 

U sudskom vještačenju navodi se da je djetetov očuh bio alkoholiziran te da je imao 1,63 promila alkohola u krvi, javlja Telegraf.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene