Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kim u obilasku

Top (g)un: Mladi vođa poput Toma Cruisea!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je mladi vođa razgledavao zrakoplove, njegovi vjerni suradnici i ovaj su put u blokiće zapisivali što im govori.

Sjevernokorjski mladi vođa Kim Jong Un pregledao je još jednom zrakoplove svoje narodne armije i poput Toma Cruisea u popularnom Top Gunu zasjeo za komande jednog od njih.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje"

Osim što je pregledao zrakoplove, obišao je i učionice i gledao trening zrakoplovaca.

Nakon obilaska poručio je kako je potrebno pojačati obuku da se u borbama prolije što manje krvi. Oko njega su i ovaj put bili suradnici s blokićima u rukama koji su pažljivo zapisivali što mudri Kim govori.

Jeste li se ikad zapitali što svi ovi ljudi oko Kim Jong Una zapisuju u blokiće?

Daily Mail piše i da je mladi vođa odlučio nadmašiti američkog predsjednika čiji je zrakoplov simbol njegove moći. Na svoj primjerak je zato otisnuo zastavu i osobni pečat.

Jedan južnokorejski list primijetio je i da Kim želi pokazati da ga ne muči strah od letanja s kojim se borio njegov otac. Kim Jon il putovao je, naime, onoliko daleko do kuda je mogao doći posebnim oklopnim vlakom. Iako je ruke prislonio na komande, nije poznato da ima kvalifikacije za pilota.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene