Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPADAČ UBIJEN

FOTO/VIDEO Užas u Teksasu: U krvavom napadu na osnovnu školu ubijeno najmanje 19 djece i još dvije osobe - "To je užasno, neshvatljivo"

Aktualno Galerija Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 6 Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 6 Foto: ALLISON DINNER Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 5 Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 5 Foto: ALLISON DINNER Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 4 Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 4 Foto: ALLISON DINNER Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 3 Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 3 Foto: ALLISON DINNER +2 Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 2 Galerija 1/7 >>
Prema posljednjim informacijama, 21 osoba izgubila je život u pucnjavi u osnovnoj školi u Teksasu, a napadač (18) je također ubijen.

U napadu na osnovnu školu oko 12:20 sati po lokalnom vremenu ubijena je 21 osoba - 19 učenika i dvije starije osobe, a ubijen je i napadač, koji je ubio i svoju baku. Škola se nalazi u Uvaldeu, gradu na jugozapadu savezne države. Ozlijeđena su i dva policajca.

 

Abbott je rekao da je ubojica bio 18-godišnji muškarac koji je živio u Uvaldeu. Rekao je kako se vjeruje da je osumnjičen Salvador Ramos, napustio svoje vozilo, a zatim ušao u školu s pištoljem, a vjerojatno i puškom. Abbot je kazao i kako je osumnjičeni navodno pucao u svoju baku prije nego što je ušao u školu. Nije kazao ništa više o njenom stanju.

 

 

"On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a vjerojatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mjesto događaja. Ubio je 14 učenika i jednog učitelja. Užasno i neshvatljivo", izjavio je guverner, piše CBS.

Detalji samog napada još uvijek su nejasni. Policija je odmah došla na mjesto događaja. "Čim se nešto više sazna, obavijestit ćemo javnost", izjavili su.

Pročitajte i ovo Ilustracija jedan napadač priveden Pucnjava u njemačkoj školi: Jedna osoba ranjena, u tijeku lov na drugog napadača naoružanog samostrelom

Pročitajte i ovo Ubojstvo u boksačkom klubu policija na nogama Likvidacija usred bijela dana: Napadač s kacigom na glavi hladnokrvno smaknuo muškarca u boksačkom klubu

Iz Uvalde Memorial bolnice su priopćili da se trenutno na hitnom prijemu brinu o 15 ozlijeđenih učenika. Sveučilište Health u San Antoniju navelo je da se brine o dva pacijenta - djetetu i odrasloj osobi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene