Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAJEDNIČKA POVIJEST

Vučićeva supruga uputila žurno pismo Sanji Musić Milanović: Pogledajte što se nalazi u dokumentu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tamara Vučić, supruga srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, pozvala je prvu damu Hrvatske Sanju Musić Milanović na sudjelovanje u modnoj reviji "Jovanka u boji".

U ime Vučićeve supruge Tamare Ministarstvo vanjskih poslova Srbije uputilo je hitno pismo ambasadi Srbije u Zagrebu, i to s ciljem da se poziv za sudjelovanje na modnoj reviji "Jovanka u boji" proslijedi Milanovićevoj supruzi.

U dokumentu stoji kako se poziv za sudjelovanje treba proslijediti što prije, a shodno protokolu izvijestiti i resorno ministarstvo, piše Nova.rs.

Tamara Vučić navela je u pismu da je revija "Jovanka u boji" posvećena zajedničkoj povijesti "naših država i naroda".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sastao se s Dodikom i Cvijanović Vučić dan nakon dogovora o tablicama: "Nećemo Kosovo u UN, i što onda? Da nas bombardirate?"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pada odluka Srpski predsjednik Vučić na sto je muka! Hoće li Srbija danas ostati bez novca iz EU-a?

"Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišteni najfiniji materijali, koje sada, devet godina poslije njezine smrti, dizajneri iz Srbije, kao i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije, pretaču u suvremene kreacije", stoji u pismu.

"S nadom da ćete mi pružiti zadovoljstvo da Vas ugostim u Beogradu, primite izraze mog posebnog uvažavanja", zaključuje Vučićeva supruga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene