Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mogućnost ubojstva

Strava u Austriji: Dječaci odveli policiju do tijela majke i sestre, ključan je bio jedan detalj

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Dvojica braće, u dobi od sedam i devet godina, odvela su liječnicu do stana u kojem su pronađena tijela majke i njezine 14-godišnje kćeri. Sumnja se na 49-godišnjeg Tunižana koji je navodno živio s pronađenom ženom.

U bečkom okrugu Mariahilf u Ulici Molardgasse je policija pronašla tijela 32-godišnje majke i njezine 14-godišnje kćeri. Policija je za to saznala kada su dvojica braće, sedmogodišnjak i devetogodišnjak, došli u ordinaciju liječnice za očne bolesti bez pratnje roditelja. Liječnica je, kada je to shvatila, pozvala policiju.

Dječaci su nakon toga odveli policiju do svog stana, koji je bio otključan, osim spavaće sobe. Kada su policajci otvorili vrata, unutra su pronašli mrtvu majku i njezinu kćer.

Glasnogovornik policije Markus Dittrich je rekao da, prema svemu što su vidjeli u stanu, sumnjaju na ubojstvo.

Sumnja se na 49-godišnjeg Tunižanina koji je navodno živio s pronađenom ženom, mađarskom državljankom, piše Kronen Zeitung. Policija ga nije pronašla na adresi na kojoj je prijavljen, a dječaci su rekli da su ga zadnji put vidjeli u srijedu navečer.

U četvrtak, kada su se probudili, njega više nije bilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nema tragova nasilja U odvodnom kanalu u Jankomiru pronađeno tijelo 52-godišnjakinje

O dječacima trenutno brine bečki Centar za krizne intervencije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene