Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna tragedija

Udar groma ubio ženu i njezina dva psa: Velika oluja rušila stabla, otkazane tisuće letova...

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Snažne oluje pogodile su i istočnu i zapadnu američku obalu u srijedu. Udar groma ubio je ženu i njezina dva psa u Los Angelesu, dok je 70.000 ljudi ostalo bez struje u Virginiji.

Žena iz LA-a šetala je svoja dva psa duž rijeke Pico Rivera u srijedu ujutro kada ih je udario i ubio grom. "Šansa da se ovo dogodi jedna je u milijun", pojasnio je poručnik ureda okružnog šerifa LA-a Patrick Morey upozorivši ljude da ostanu u zatvorenom tijekom snažnih oluja.

U međuvremenu, na drugom kraju zemlje, čak 70.000 građana Virginije ostalo je bez struje nakon grmljavina na području Richmonda. Puhao je i vjetar brzine oko 96 kilometara na sat.

Oluja je srušila desetke stabala na tom području. Otkazan je 3081 let u SAD-u, a u četvrtak je prijavljeno više od 4500 kašnjenja letova. "U posljednjih sat vremena imali smo 208 udara groma koji su pogodili tlo u okrugu Los Angelesa", rekao je Ryan Kittell, meteorolog iz Nacionalne meteorološke službe u Oxnardu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Munja (Foto: Screenshot/YouTube) Za dlaku! Apokalipsa na cesti: Prvo ga umalo pogodio grom, a onda i srušeno stablo

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna velika materijalna šteta Grom udario u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici: Bio je toliko jak da je došao i do susjednih kuća

Upozorio je da su munje čest uzrok požara i da je to područje podložno požarima.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene