Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Instagramu je objavljena fotografija bebe s cigaretom u ustima.


Osamnaestogodišnjakinja koja živi u Valenciji i na Instagramu ima profil naziva ‘lapelirrojah_delbarriooh’, objavila je fotografiju s komentarom: 'Već puši, a ima samo godinu dana, volim te maleno, ti si moj 'je*** život.'

Vezani članci Tata i kći Tata spasio kćer dobrim refleksima, svi su već skočili na noge od panike Donald Trump Trump se na Twitteru ponaša kao derište pa su ga tako odlučili prikazati i na urnebesnim slikama

Na ovoj društvenoj mreži fotografija je objavljena ranije ove godine, a ispod ima više od 36.000 komentara. Mnogi od njih brinu za dobrobit djeteta na slici, piše Metro.

'Mislim da bi policija trebala definitivno razmisliti o zlostavljanju djece, ovo je jednostavno nevjerojatno', rekao je Antonio Nieto, predsjednik španjolske pedijatara.

Skrivena kamera: 10-godišnjak s cigaretom

'Duhan je još gori od heroina, a dati ga bebi čija se pluća još razvijaju je još pogubnije. Čak je vjerojatnije da će i djeca koja su izložena pasivnom pušenju razviti nepogodna zdravstvena stanja kao što je astma i kronični bronhitis', zaključuje Nieto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook