Miroslav Škoro napravio je fantastičnu atmosferu na 10. hrvatskoj noći u Frankfurtu.

Galerija


Prepuna Fraport Arena Škoru je dočekala s nestrpljenjem jer mu je ovo prvi nastup nakon pauze zbog oporavka nakon što su mu ugrađene 4 srčane premosnice. 

Vezani članci Mick Jagger (Foto: Getty Images) Prvi intervju Micka Jaggera nakon operacije srca: "Osjećam se dosta dobro" Klapa Rišpet u Ljubljani (Foto: Simone di Luca) Ljetno kazalište Križanke u Ljubljani odzvanjalo je morskim zvucima i ljubavnim stihovima Klape Rišpet

"Za ovu moju specifičnu situaciju potrebno je minimalno 6 mjeseci oporavka da čovjek dođe na ono što je bio ali zahvajući dobrom 'servisu' vjerujem da će biti bolje nego prije! 

Život ide dalje, treba se uključiti normalno. Imao sam malu frkicu jer nisam nastupao tri mjeseca pa sam tekstove zaboravio, ali je publika pomogla. Ne mogu se sjetit tekstova, ali to je možda jer sam bio toliko dugo pod anestezijom. 

Doktor mi nije baš odobrio da nastupam ovako brzo nakon operacije, ali neke moje kolege su prošle kroz slične situacije pa su počeli pjevati mnogo ranije od mene", rekao je Škoro.

Podsjetimo, Škoro je prije malo više od dva mjeseca imao operaciju srca.

U ponedjeljak u IN magazinu pogledajte ekskluzivni intervju sa Škorom nakon oporavka.