Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio "potpunim uništenjem"

SAD se nada diplomatskom rješenju pitanja Sjeverne Koreje iako je predsjednik Trump zaoštrio retoriku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SAD se nada diplomatskom rješenju pitanja Sjeverne Koreje i pokreće ga međunarodnim procesom, izjavio je u utorak ministar obrane Jim Mattis, iako je prethodno predsjednik Trump zaoštrio retoriku prema Pjongjangu.

"Bavimo se sjevernokorejskim pitanjem kroz međunarodni proces i nastavit ćemo to i dalje činiti. Državni tajnik Rex Tillerson predvodi te napore i nadamo se da ćemo to pitanje riješiti diplomatskim putem", kazao je u utorak ministar obrane Jim Mattis uoči susreta s rumunjskim ministrom obrane.

Pročitajte i ovo Screenshot Vučić oduševljen Srbi bijesni, Trumpov zet u Beogradu želi graditi luksuzne nebodere: "To je van pameti graditi na tom mjestu" Donald Trump Izašli mu ususret Trump u posljednji trenutak dobio odgodu - ne mora položiti 464 milijuna dolara

Američki predsjednik Donald Trump u utorak je upozorio da će Sjedinjene Države biti primorane "u potpunosti uništiti" Sjevernu Koreju ako Pjongjang ne odustane od razvoja nuklearnog oružja, izrugujući se pritom sjevernokorejskom vođi Kim Jong Unu kojeg je nazvao "Rocket Man" po filmskom liku poručujući da je na putanji samouništenja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene