Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u putinovim medijima

Nova ruska prijetnja SAD-u: "Neće ostati ništa nakon udara nuklearnom bombom Sarmat, a oblaci u obliku gljive bit će vidljivi iz Meksika"

Atomska bomba, Hiroshima
Atomska bomba, Hiroshima Foto: HIROSHIMA PEACE MEMORIAL MUSEUM / AFP
Aleksej Žuraljev, član Putinova parlamenta, rekao je kako bi Rusija mogla uništiti istočnu i zapadnu obalu SAD-a sa samo četiri projektila.

Na ruskim državnim medijima osvanula je još jedna zastrašujuća nuklearna prijetnja SAD-u. Član Putinova parlamenta, Aleksej Žuravljev, pohvalio se kako bi Putin mogao uništiti cijelu istočnu i zapadnu obalu sa samo četiri projektila.

"Neće ostati ništa na obje obale nakon udara novom ruskom nuklearnom bombom Sarmat, a oblaci u obliku gljive bit će vidljivi iz Meksika", poručio je Žuravljev, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović nakon summita Ivana Petrović iz Bruxellesa: "Mađarska će morati preurediti rafinerije. ECOFIN će u srpnju donijeti odluku i preporuku Vijeću da Hrvatska uđe u eurozonu 1. siječnja"

Pročitajte i ovo Vladimir Putin (Foto: AFP) Neočekivani potez Putin neće biti sretan: Odmetnuta pokrajina otkazala referendum o pripajanju Rusiji

Osim toga, Žuravljev je zaprijetio i uništenjem dva milijuna Ukrajinaca, opisavši ih kao "neizlječive naciste koji nikada neće biti uvjereni da podrže ruski rat".

Jedna je to u nizu prijetnji koje su osvanule na Putinovim medijima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene