Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava u kaliforniji

Roditelji, djevojčica (1) i pas pronađeni mrtvi na pješačkoj stazi: Je li za misterioznu smrt kriva otrovna alga ili udar groma?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražuje se smrt obitelji i psa u Kaliforniji. Naime, tijela roditelja, jednogodišnje curice i psa pronađeni su na pješačkoj stazi.

Istražuje se smrt obitelji i psa u Kaliforniji. Naime, tijela roditelja, jednogodišnje curice i psa pronađeni su na pješačkoj stazi.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

Jonathan Gerrish, Ellen Ching, kći Muji i pas Oski pronađeni su mrtvi 17. kolovoza u Nacionalnoj šumi Sierra.

Na temelju rezultata obdukcije istražitelji su potvrdili da ih nisu ubili plinovi iz obližnjeg rudnika niti oružje poput pištolja ili noža, što je dovelo do teorije da je obitelj umrla nakon kontakta s otrovnim algama, čiji su tragovi pronađeni u uzorku koji su istražitelji uzeli iz rijeke.

No istražitelji su sad preusmjerili istragu na mogući udar groma. Kako navodi Nacionalna meteorološka služba, "grom oštećuje prvenstveno živčani sustava, često s ozljedama mozga i živaca, a rijetko se događaju ozbiljne opekotine", navodi Daily Mail.

Na tijelima žrtava nisu vidljivi znakovi traume. Oko 10 posto udara gromova rezultira smrtnim ishodom, često zbog zastoja srca. U SAD-u grom ubije 49 ljudi godišnje, a stotine ih je ozlijeđeno.

Istražitelji nastavljaju intenzivno tragati za krivcem zbog kojeg je stradala ta obitelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene