Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon potpisivanja priznanja

VIDEO Putin se u dramatičnom obraćanju dotaknuo i Hrvatske: Pogledajte što je rekao

Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je dokumente kojima Rusija priznaje proruske separatističke regije Donjeck i Lugansk u istočnoj Ukrajini. U svojem se govoru dotaknuo i Hrvatske.

Vladimir Putin potpisao je odluku o priznanju Donjecka i Luganska, ili jednim imenom Donbasa, neovisnim državama. U govoru je spomenuo i Hrvatsku nabrajajući zemlje na koje se NATO proširio i optužio zapad za kršenje obećanja kako se savez neće širiti na istok.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin/Vladimir Zelenski - 2 PUTINOVA NAREDBA VIDEO Ruska vojska ulazi u Ukrajinu, oglasio se predsjednik Zelenskij: "Ne bojimo se. Naše granice ostaju nepromijenjene"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZVECKANJE ORUŽJEM Donosimo istaknute dijelove uznemirujućeg Putinova govora: "To bi bilo poput noža za vratom Rusiji"

"Bilo je jedno za drugim pet proširenja NATO-a. 1999. u Savez su primljene Poljska, Češka, Mađarska; 2004. Bugarska, Estonija, Latvija, Litva, Rumunjska, Slovačka i Slovenija; 2009. Albanija i Hrvatska; 2017. Crna Gora.; 2020. Sjeverna Makedonija", naveo je.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene