Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 50 kaznenih djela

Provalio ženi u stan i pokušao je silovati: Policija mu pretražila kuću, ono što su pronašli ih je šokiralo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Alabame optužen je za pokušaj silovanja na ženu nakon provale u njezin stan. Policija je pretragom njegova doma našla više od 400 komada ženskog donjeg rublja.

"27-godišnji John Uda provalio je u stan žene 10. srpnja u Dothanu", rekao je Scott Owens iz Ureda šerifa okruga Houston.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve snimila kamera ŠTO DRUGO REĆI NA OVO? Živimo u čudnom i nastranom svijetu Slika nije dostupna Voajerizam Traži ga policija: Prilazi djevojkama i krišom im slika međunožje

Policija je utvrdila da je Uda napao ženu i pokušao je silovati. Žena je u napadu zadobila lakše ozljede, piše New York Post.

"Žrtva tvrdi da je muškarac provalio i da su se njih dvoje potukli", rekao je Owens. "Ona je zadobila lakše ozljede zbog kojih se liječila u lokalnoj bolnici", dodao je.

Dan nakon provale policija je obavila pretres kuće u kojoj živi Uda i pronašla je više od 400 gaćica i grudnjaka za koje sumnjaju da su ukradeni iz zajedničke praonice u zgradi u kojoj stanuje.

Policija je kod njega zaplijenila desetke sumnjivih fotografija za koje tvrdi da ih je snimio. Policija je zaplijenila i njegovo računalo i mobitel.

Tijekom ispitivanja priznao je i jednu provalu u kuću još u ožujku te da je često promatrao nekoliko žena kroz prozor kako se svlače.

Optužen je za 50 slučajeva voajerizma, provala i pokušaj silovanja, navodi policija. Drže ga u zatvoru. Na slobodu može samo uz jamčevinu od milijun dolara.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene