Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVIČNI PRIZORI

FOTO I VIDEO Tragedija u Italiji: Mali privatni zrakoplov srušio se na zgradu u Milanu, poginulo osmero ljudi, među kojima i dijete

Mali privatni zrakoplov srušio se na zgradu u predgrađu Milana. Preminulo je svih šestero putnika i dva člana posade. Kako pišu talijanski mediji, pilot je bio 30-godišnjak iz Rumunjske.

Zrakoplov koji je poletio s aerodroma u Milanu bio je na putu za Sardiniju kad je došlo do nesreće, kazale su vlasti, prenosi Reuters. Lokalni mediji javljaju kako je među poginulima i dijete.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Boise u Idahu Tragedija u zračnoj luci: Urušio se hangar, ljudi ostali zarobljeni ispod krova, troje mrtvih Ilustracija u sjeverozapadnoj Kanadi Srušio se mali putnički avion koji je prevozio radnike: Samo jedna osoba preživjela

 

Kako piše Corriere della Sera avionom je upravljao 30-godišnji pilot iz Rumunjske Dan Petrescu. Dvokatnica u koju se avion zabio bila je prazna jer se trenutno renovira pa broj žrtava nije veći.

Na terenu su sve hitne službe, vatrogasci, hitna pomoć i policija, a svjedoci opisuju kako su čuli glasan prasak i vidjeli dim.

Zrakoplov je poletio oko 13:04 i srušio se nakon 10-ak minuta leta. Prema izjavama svjedoka, jedan od motora zapalio se u letu.

Nakon što je zrakoplov pao na zgradu, planuo je požar te su u njemu oštećeni i automobili koji su bili parkirani blizu. Nesreća se dogodila nedaleko od ulaska na stanicu podzemne željeznice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene