Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mersad Kurtalić

Preminuo hrabri dječak koji je pomagao susjedima u poplavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mersad Kurtalić, 16-godišnjak koji je teško povrijeđen u Zavidovićima u BiH nakon što je pomagao susjedima tijekom poplava, preminuo je jučer u klinici u Genovi.

Mersad Kurtalić (16) koji je u BiH zadobio teške opekotine kada je pokušao upaliti agregat da ispumpa vodu iz poplavljene kuće, preminuo je jutros u klinici u Genovi u Italiji.

Pročitajte i ovo Prizori iz Dubaija jako nevrijeme FOTO/VIDEO Dubai paraliziran poplavama: Apokaliptični snimci potopa, grad u potpunom kaosu Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

Rođak obitelji rekao je kako mladić jednostavno nije mogao izdržati bolove, te je preminuo u 4:20 sati.

BiH: Povlačenje vode moglo bi trajati mjesecima, raste broj mrtvih

Mersad je, prema neslužbenim informacijama, ušao u garažu kojoj se nalazio agregat kako bi susjedima omogućio da dobiju struju. Prilikom paljenja upaljača u objektu gdje se nalazio agregat eksplodirale su kante s benzinom i dječak je zadobio teške opekline. Opečen mu je respiratorni sistem, zbog čega nije u mogućnosti samostalno disati, te je priključen na aparate.

Hitno je prebačen u zeničku bolnicu pa u Sarajevo, a 19. svibnja prevezen je u bolnicu u Genovu, gdje je i preminuo. (Agencija VLM) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene