Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena snimka

VIDEO Jučer su na ovom mjestu bile barikade i stotine ljudi: Pogledajte kako danas izgleda cesta na kojoj su Ukrajinci pokušali zaustaviti Ruse pred nuklearkom

Objavljene su snimke iz Energodara dan nakon što je izbio požar u najvećoj europskoj nuklearnoj elektrani Zaporižja usred žestokog ruskog granatiranja.

Jutro nakon raketiranja Zaporižje, najveće nuklearne elektrane u Europi, objavljena je snimka iz grada Energodara, u kojemu se elektrana nalazi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prekinuli mobilne mreže i internet Najveća europska nuklearna elektrana pala u ruke Rusa, čelnik agencije za atomsku energiju: ''Iznimno sam zabrinut'' Slika nije dostupna Optužila sabotere Moskva se oglasila o raketiranju nuklearke, za sve krivi Kijev: ''Pokušali su izvršiti monstruoznu provokaciju''

Na snimci se vide uništeni automobili i kamioni kojima se dan ranije pokušalo spriječiti ulazak ruskih snaga u područje nuklearke.

Nešto prije tri sata u petak ujutro ukrajinske vlasti izvijestile su da je nuklearna sigurnost elektrane osigurana, a dva sata kasnije raketiranja su prestala. Tek tada području zapaljene nuklearke konačno su uspjeli prići vatrogasci. Ubrzo je javljeno kako je požar lokaliziran.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene