Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična tragedija

Policajci pronašli mrtvu 2-godišnjakinju u autu: Zaključana provela više od sedam sati, nije joj bilo spasa

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvogodišnja djevojčica pronađena je mrtva na stražnjem sjedalu automobila u New Jerseyju nakon što je navodno tamo bila ostavljena više od sedam sati posebno toplog ljetnog dana, prema izvorima i susjedima.

Dijete, za koje su susjedi rekli da je djevojčica, pronađeno je u utorak oko 14 sati u automobilu parkiranom ispred kuće u okrugu Franklin Township, rekli su izvori iz policije koji poznaju situaciju za NBC New York.

Policija je otvorila vrata automobila i došla do strašnog otkrića.
Susjedi u mirnoj ulici u predgrađu rekli su kako roditelji nisu shvatili da je dijete bilo u automobilu.

Rekli su da su policajci pokucali na ulazna vrata kuće nakon što su pronašli dijete te opisali kako su čuli vriskove roditelja kada su im policajci priopćili strašnu vijest.

Majka odvezena kolima hitne pomoći

"Samo su vrištali od boli i muke. Oni su sjajni roditelji. Vidio sam kako su puni ljubavi prema svojim kćerima", rekao je jedan od susjeda. Drugi susjed rekao je da je djetetova majka odvezena kolima hitne pomoći nakon što se srušila na travnjak ispred kuće.

Pročitajte i ovo Vršenje nužde na autocesti SMRTNO OPASNO VIDEO "Treba mu oduzeti vozačku": Pogledajte što je otac napravio na jednom od najopasnijih dijelova autoceste

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Stravična nesreća u Njemačkoj: 4-godišnjaka pregazio valjak pred očevim očima

"Kako se to može dogoditi? Kako se zaboravi dijete? Valjda smo svi zaboravni, zaboravio sam stvari u autu. Ali kako zaboraviti dijete? Stvarno ne znam", rekao je susjed Alex Krstavski.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene