Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nepotvrđene informacije

VIDEO Uz Savu nije bio sam? Uvećana snimka baca novo svjetlo na Matejev nestanak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok je prošlo 13 dana od nestanka mladića, društvenim mrežama kruži nova snimka na kojoj se navodno nalazi 27-godišnjak, pišu tamošnji mediji. Te informacije još uvijek nisu potvrđene.

Srbijanski mediji pišu o novoj snimci koja je izašla u javnost, a na kojoj bi mogao biti nestali Splićanin Matej Periš (27). Još uvijek nitko službeno nije potvrdio da je to zaista on.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila - 1 ZA DNEVNIK NOVE TV Kriminalist o pronalasku tijela za koje se vjeruje da je Matej Periš: "Obdukcija će utvrditi postoje li eventualno nekakvi tragovi nasilja" Snimke nadzornih kamera - 2 Iz minute u minutu Policija iz Beograda: "Rezultati obdukcije bi trebali biti poznati u četvrtak." Matejev otac u suzama: "Ja idem u Beograd po sina..."

Snimka je uvećana, a Kurir navodi da se na njoj nalazi još jedna osoba i onda se snimka prekida.

Podsjetimo, Periš je nestao u noći s 30. na 31. prosinca i otad mu se gubi svaki trag. Pretražuje se kopno, Sava, Dunav, koriste se dronovi, termovizijske kamere - ali još uvijek ništa. Također, tamošnji MUP informacije daje na kapaljku, pa dok oni nešto ne potvrde ili opovrgnu - sve ostaje na špekulacijama.

Kako je tekao 12. dan potrage možete pogledati OVDJE.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene